Vil du bli Mestizo-venn? Dette er naturligvis helt gratis og 100 % uforpliktende. Du kan lese mer om hva dette innebærer nedover på denne siden.

Hvordan blir jeg Mestizo-venn?

Send en melding (eller kommentar på Facebook) om at du ønsker å bli Mestizo-venn. Gi din E-POSTADRESSE til Cecilie. Da blir du satt på listen, og så er vi i gang!

Hva innebærer det å være Mestizo-venn?

Når man er Mestizo-venn, blir man satt på e-postlisten til Mestizo-vennene. Da mottar man ukentlige e-poster om arrangementer, nyheter, nye prosjekter og tilbud. Det blir mye enklere å holde seg oppdatert på hva som skjer på Café Mestizo når man er Mestizo-venn.

Finnes det noen fordeler ved å være Mestizo-venn?

Ja … Du blir invitert til to gratisfester i året med mat og alkoholfri drikke! Det blir en vinterfest (i januar) – og en sommerfest (i juni). Alle som er Mestizo-venner, kan komme på festene. Vi trenger påmelding, men ellers er det bare å komme.

Hvordan kan man verve en Mestizo-venn?

Hvis du verver venner og kjente til å bli Mestizo-venner, får du en verdikupong for hver venn. Her er systemet for verving av Mestizo-venner:

  • Per venn som du verver, får du tilsendt en verdikupong som du kan bruke på Café Mestizo. Verdien på hver kupong per vervet venn er 30 kroner.
  • Når du vil verve en Mestizo-venn eller flere, sender du bare e-postadressen(e) til dine venner til Cecilie. Hun må ha e-postadressene for å sette disse på e-postlisten.
  • Cecilies e-postadresse er: cecilielonn@gmail.com.
  • Du får kupongen(e) sendt per e-post, og så kan du bruke kupongen(e) når du ønsker det.

Hva ønsker vi på Café Mestizo av deg?

Vi ønsker naturligvis å få besøk av deg både titt og stadig! I tillegg håper vi at du vil hjelpe oss med å verve Mestizo-venner – og å spre informasjonen om våre arrangementer.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.