Utleie Mestizo Dronningens


Utleie av Mestizo Dronningens 

Man kan leie Mestizo Dronningens for private arrangementer, møter, konferanser, fester, seremonier og selskaper.

Mestizo Dronningens ligger i Dronningens gate 69 i Kristiansand (i kjelleren til Natvigs brukthandel). Hvis du ønsker å leie lokalet, kan du ta kontakt med Cecilie Lønn på e-post: cecilielonn@gmail.com. Da kan vi lage en avtale om pris og organisering. Prisen avhenger av hvor lenge du vil leie, hvor mange dere er, hva slags arrangement det er, om dere bestiller maten fra oss eller andre, etc.

Her kan du se forslag til tapasmenyer vi ofte serverer til grupper som bestiller mat fra Café Mestizo. Her finner du også annen mat som vi serverer til daglig på Café Mestizo i Vestre Strandgate 41. Man kan velge å bestille mat fra hele menyen.

Dere kan velge å ta med medbrakt mat og drikke selv - eller bestille mat hos oss på Café Mestizo i Vestre Strandgate. Ved bestilling av mat på Café Mestizo i Vestre Strandgate vil leieprisen reduseres. (Vi avtaler sammen om vi skal bringe maten eller om dere skal hente den.) Vi lager ofte spanske tapas når det er grupper som vil kjøpe mat fra Café Mestizo, men vi kan også lage annen type mat (for eksempel norsk julemat).

Medbrakt drikke er tillatt, for Mestizo Dronningens har ikke skjenke- og serveringstillatelse.

Om man skulle ønske å kunne kjøpe alkohol fra baren den dagen man leier lokalet, er dette også mulig. Da må vi bare få vite om dette minimum én uke i forveien. (Da søker vi om tillatelse til å selge i deres selskap - og da er alt i den skjønneste orden i henhold til lover og regler.)

Mestizo Dronningens egner seg for møter, konferanser, kursvirksomhet, barnedåp, konfirmasjon, bryllup, minnestund, firmafester, julebord, etc.

Mestizo Dronningens finner dere bestikk, dekketøy, glass, duker og annet nødvendig utstyr for deres selskap. Om det er noe dere trenger som vi ikke har, kan vi sikkert skaffe dette fra Café Mestizo i Vestre Strandgate - eller på andre måter. Vi vil hjelpe dere med å lage en fin fest/et fint arrangement. Om dere trenger tilgang til lokalet før selve arrangementet (for å pynte til en konfirmasjon eller lignende), må dette avtales på forhånd. Hvis lokalet uansett er ledig, går dette helt fint. Hvis det er opptatt dagen i forveien for deres leie, må vi finne gode løsninger sammen.

Lokalet har plass til 45-50 personer som sitter ved bord. Hvis det skal være en kombinasjon av stå- og sitteplasser, er det plass til 60-70. Lokalet har tillatelse av brannvesenet til å huse 100 personer.

Vanligvis pleier vi å gjøre det slik at nøkkel hentes og leveres på Café Mestizo i Vestre Strandgate 41 (ved togstasjonen).

Når festen er over, er det ønskelig at dere som leier skal gjøre dette: rydde lokalet og sette ting på plass, vaske opp brukt bestikk og servise og sette dette på plass, sortere og kaste søppel, tørke opp søl, kaste skitne duker og håndklær på vask i en skittentøyskurv i kjelleren - og se etter at man ikke har glemt noe. Øvrig vask er ikke påkrevd. Hvis lokalet er ledig den påfølgende dagen, kan man bruke denne dagen til å rydde og ordne opp. Hvis lokalet skal leies ut, må vi avtale til hvilket klokkeslett lokalet skal stå klart for neste leietaker. Det finner vi ut av sammen.

Hvis du ønsker å ta kontakt med oss angående utleie av Mestizo Dronningens, kan du sende en e-post til Cecilie Lønn: cecilielonn@gmail.com 

Ved avtale om leie, skrives det en kontrakt og man får tilsendt en faktura.

Vennlig hilsen

Cecilie Lønn og Patricio Silva - på Mestizo Dronningens