Vil du støtte oss slik at vi kan tilby folk gratis konserter året rundt på Café Mestizo? Les mer!

Café Mestizo ble kafé i 2015, men helt siden 2004 har vi jobbet med kulturarbeid. Vi har organisert utstillinger, presentasjoner, møter, foredrag, filmkvelder, språkkurs og konserter helt siden Mestizo så dagens lys. Den gangen i 2004 kalte vi oss Mestizo språk- og kultursenter. Vi har organisert utallige konserter i årenes løp – med artister fra inn- og utland. Noen ganger har det vært stappfullt på konsertene, mens det andre ganger har vært mindre folksomt salen. Vi har vært gjennom det meste, men vi har ikke på noe tidspunkt mottatt økonomisk støtte. Vi har gitt vår tid, vår energi, vårt husrom, vår mat og våre egne økonomiske ressurser for å kunne tilby konserter til folk. Det har vært spennende og rikt, men også utfordrende og slitsomt.

Nå har vi kommet til det punktet at vi skal begynne å søke støtte hos kommunen. Om vi får støtte, blir konsertarrangementer delvis finansiert – og så må vi selv dekke opp resten. Gjennom å søke støtte hos kommunen vil vi styrke vårt konserttilbud – og gjøre det mer systematisk og oversiktlig for vårt publikum og våre gjester. Vi vil utarbeide et konsertprogram (ett om våren og ett om høsten), og snart vil vi vise vårt konserttilbud for våren 2020! Vi ønsker imidlertid at konsertene på Café Mestizo skal være gratis. Dette har blant annet sammenheng med den visjonen vi hele tiden har fulgt siden 2004: Vårt prosjekt er å bidra til å skape kultur og gjøre den tilgjengelig for andre. Vi ønsker å tilby gratis konserter, men samtidig oppfordre den som har mulighet og lyst til å bidra gjennom Vipps (eller kontoinnbetaling).

Støtt “Mestizo konsertarbeid” – send en liten Vipps.

Vi inviterer derfor med dette folk til å gi sitt bidrag til “Mestizo konsertarbeid”. Dette er naturligvis ikke bidrag som skal gå i vår egen lomme. Bidrag som kommer inn, vil øremerkes til vårt konsertarbeid – og slik være til felles glede. Bidrag kan sendes når som helst, eller når man kommer på konsert.

Sammen kan vi gjøre kultur og musikk lett tilgjengelig og gratis for alle – og den som vil støtte oss i dette arbeidet inviteres til å bidra. Vi er takknemlige for små og store bidrag – og vi takker med ydmykhet og respekt for deres gave. Sammen kan vi gjøre byen enda rikere – på kultur!

  • Vipps: 552044
  • Konto: 2801 51 11420
  • Merk ditt bidrag: Mestizo konsertarbeid

Bilde tatt fra en av våre mange konserter på Café Mestizo i Oslo (i Pilestredet Park 5).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.