Nå kan du leie Café Mestizo til din private fest. Du kan for eksempel feire bursdag, konfirmasjon, barnedåp, bryllup, julebord, familiesammenkomst, firmafest, etc. Café Mestizo er en hyggelig og hjemmekoselig kafé som ligger sentralt til i Kristiansand – i Dronningens gate 69. Kafeen har sitteplasser til 45 personer og ståplasser til ca. 80. Café Mestizo har en god og varm stemning – og det er enkelt å stelle i stand til en hyggelig fest i disse lokalene. Lokalet har et fullt utstyrt kjøkken med bardisk. Du finner kjøleskap og komfyr – og ellers alt du trenger for å stelle i stand til en vellykket fest. Du finner også en kaffemaskin som lager nydelig kaffe. (Hvis man ønsker å bruke maskinen, må man betale litt i tillegg per kopp. Dette avtales spesielt.)

Priser for utleie:

  • Mandager: 1000 kroner
  • Tirsdager: 1000 kroner
  • Onsdager: 1000 kroner
  • Torsdager: 1000 kroner
  • Fredager: 2000 kroner
  •  Lørdager: 2000 kroner
  • Søndager: 1500 kroner

Du kan leie lokalet fra klokka 11.00 og fram til klokka 02.30. Lokalet må forlates senest klokka 02.30. Vasking av lokalet må utføres av leietaker. Lokalet skal være ryddet og rengjort innen klokka 12.00 påfølgende dag (eller ifølge spesiell avtale).

Café Mestizo har det meste av utstyr (tallerkener, kopper og glass, bestikk, etc.). Man kan også lage mat og varme opp mat i lokalet. Den personen som er ansvarlig (og som undertegner kontrakten), må sørge for at alt gjøres på forsvarlig måte – både på kjøkkenet og ellers på festen.

Hvis noe knuses eller ødelegges på annen måte, skal dette erstattes. Dette inngår i kontrakten.

Utleier og leietaker må skrive kontrakt for utleie.

Hvis man ønsker å nyte alkohol på festen, må man søke bevillingskontoret i Kristiansand om skjenkebevilling for enkeltanledning. Følg lenken.

Ta kontakt med Cecilie Lønn (kun e-post) hvis du ønsker å leie lokalet: cecilielonn@gmail.com

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.